Op un Solex door Maas & Waal da's gaaf!

Een dagje heerlijk met vrienden of collega's rondtouren op een solex of gewoon lekker een dagje nostalgisch met z'n tweetjes uitwaaien door het Gelderse landschap  nabij de Betuwe of Brabant. Een bijzonder dagje uit voor natuurliefhebbers.Startpunt vanuit solex museum Warempel biedt u de mogelijkheid om bij de mooie gerestaureerde RK kerk links of rechtsaf de dijk op te gaan en genieten van het recreatie of natuurgebied Aan te bevelen is rechtsaf te gaan richting de mooie stuw bij Lith. Zo kunnen we de hele dijk volgen tot we weer bij recreatiegebied uitkomen. Terug naar Warempel waar we lekker kunnen napraten over de ervaring van de solex want solex rijden is genieten.

Get Adobe Flash player

Welkom bij SolexMuseum & SolexVerhuur "Warempel"


visite kaartje_briefOp de eerste plaats heten wij u van harte welkom op onze website. Wij zijn een gezellig goed en gastvrij Solex verhuur bedrijf. Onze solexen worden met veel zorg, technisch goed onderhouden. Solex Verhuur "Warempel". Een naam die past aan het geheel ("Warempel")   

Meester v/d Venstr12
6627AG Maasbommel
Tel: 0487 - 56 19 83
Mob: 0623 - 29 53 94

Na de crisistijd van de jaren dertig van de vorige eeuw  en de bezetting en verwoesting van de tweede wereldoorlog hadden de meeste mensen het niet erg breed.Voor reizen waren de meeste mensen aan gewezen op lopen fietsen of reizen met het openbaar vervoer,met als gevolg dat veel mensen niet ver van huis kwamen.

Het is daarom niet vreemd dat er meteen veel belangstelling was voor de "fiets met hulpmotor"die met moeite wel in te passen was in het budget van de gewone man.Familie bezoek of werk op een grotere afstand werd hierdoor haalbaar. Dit was de verklaring voor het de snelle acceptatie en populariteit van de solex.   

U bent 7dagen van de week welkom om een originelen oldtimer solex te huren

Bij Solex Warempeltocht mogelijk:

  • Kleiduiven- / handboogschieten

              Solex met picknick In samenwerking met Theehuismaasbommel

  • solex met rondleiding stoom gemaal de tuut
  • bierbrouwerij in Oijen
  • solex rit en de Tuinen van Appeltern 
  • Wij proberen zoveel mogelijk aan u wenssen te voldoen voor een Warempels avontuur.
  • High Tea theetuin in Appeltern
  • High Tea Bij  dreumelsewaard

Dit alles in overleg met Solex Verhuur Warempel

Wie is er online...

We hebben 6 gasten en geen leden online

Laatste nieuws...

Einde Solexverhuur
Einde Solexverhuur

Door de hoge verzekeringskosten en corona crisis zijn wij genoodzaakt  om te stoppen. Ied [ ... ]

Lees verder...
Bekijk alle nieuwsberichten (archief)